Prevzem novega vozila GVGP-1

This gallery contains 35 photos.

Sobota, 16. februarja 2019, je bila za sečoveljske gasilce poseben dan. Skupaj z gosti in prijateljskimi društvi smo svečano prevzeli novo gasilsko vozilo GVGP-1. Vse prisotne je pozdravil župan Občine Piran Đenio Zadković in dejal, da gasilce vidi kot družbene junake.

Preberi več…

8. Balinarski turnir

This gallery contains 56 photos.

Tudi letos je balinarska ekipa Pompjeri PGD Sečovlje, v avgustu organizirala že 8. balinarski turnir z mednarodno udeležbo. Turnirja se je udeležilo skupno 8 ekip iz Slovenije, Hrvaške in Italije.

Preberi več…

Požar v Luciji

This gallery contains 8 photos.

POŽARI V OBJEKTIH 10.9.2016 ob 16.29 je na Ukmarjevi ulici v Luciji, občina Piran, zagorelo na balkonu v četrtem nadstropju stanovanjskega bloka. Posredovali so gasilci JZ GB Koper in PGD Sečovlje, ki so pogasili okoli 50 kvadratnih metrov gorečega stanovanja in fasade. Dve osebi sta bili prepeljani v SB Izola zaradi zastrupitve z dimom, stanovalci pa so bili začasno evakuirani. Vir: SPIN Primorske novice

Preberi več…

Malčkov tek

This gallery contains 8 photos.

Tako je včeraj izgledalo na našem vadbenem poligonu, kjer se je odvijal 1. Malčkov tek na obali. Bilo je super 🙂 Čestitke organizatorju.

Preberi več…

Kraški rob 2016

This gallery contains 19 photos.

Kraški rob 2016 Tudi gasilci PGD Sečovlje smo prispevali svoj delček pri gašenju požara na Kraškem robu. Na Aerodromu Portorož smo v frekvenci 20 min oskrbovali z vodo letalo Pilatus PC-6 Turboporter, kateri je igral veliko vlogo pri gašenju požara poleg ostalih zrakoplovcev. Šest gasilcev PGD Sečovlje je izvajalo požarno stražo na pogoriščih, kjer so se čez dan pojavljali manjši požari. En član je deloval tudi v štabu v Hrastovljah.

Preberi več…